Πόρτο Βαλίτσα Παλιούρι Χαλκιδική
EnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικά

Μουσική βραδιά : Πανσέληνο με τους Ζακ Στεφάνου – Γιάννη Βενιαμίν 31/7/2015

Porto Valitsa introduce Zak Stefanou & Giannis Veniamin in a music event at July 31 (Full moon)

Το Porto Valitsa υποδέχεται την δεύτερη πανσέληνο του Ιουλίου υπό τους ήχους της κιθάρας των καλλιτεχνών Ζακ Στεφάνου και Γιάννη Βενιαμήν

Είσοδος : Ελεύθερη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ζακ Στεφάνου (31 Ιανουαρίου 1984) είναι Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Στα 15 του ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Βασίλη Βέτσο και έγραψε το πρώτο του τραγούδι. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Από το 2001 είναι φοιτητής στην Αρχιτεκτονική του Α.Π.Θ. Ο πρώτος του δίσκος “Στο διάστημα δραπέτες” κυκλοφόρησε το 2003 από τη Sony σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2006 δημιουργήθηκε η μΠάντα-Κοάλα, αρχικά χωρίς τον τίτλο μΠάντα-Κοάλα. Τα επόμενα χρόνια ο Ζακ Στεφάνου πραγματοποίησε δεκάδες συναυλίες (επιτυχημένες και μη) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Γιάννης Βενιαμίν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη σύνθεση τραγουδιών και τη μουσική γενικότερα. Το 2006 μετακόμισε στην Αθήνα και το 2007 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις ως κιθαρίστας και τραγουδιστής. Από το 2008 μέχρι και σήμερα εμφανίζεται στην house band του Σταυρού του Νότου επίσης ως κιθαρίστας-τραγουδιστής.