Πόρτο Βαλίτσα Παλιούρι Χαλκιδική

Jeep Safari Κασσάνδρα

Jeep Safari Kassandra

Οι εκδρομές με Jeep θα σας επιτρέψουν να δείτε την παρθένα ομορφιά της Κασσάνδρας Χαλκιδικής με τρόπο που δεν έχετε ξανακάνει.

Αυτές οι εκδρομές θα σας ταξιδέψουν σε μια αξέχαστη περιπέτεια στα τοπία της περιοχής, υπό την καθοδήγηση των οδηγών. Θα σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τη φύση στα πιο όμορφα σημεία.

Καθώς κατεβαίνετε τους στριφογυριστούς δρόμους, θα περιτριγυριστείτε από καταπράσινα δάση, γκρεμούς που δεν θα πάψουν ποτέ να σας εκπλήσσουν και εκτεταμένες αμμώδεις παραλίες. Οι έμπειροι οδηγοί είναι αξιόπιστοι σύντροφοί σας.

Επιπλέον, θα είναι εκεί για να σας οδηγήσουν σε κάθε στάδιο της εμπειρίας, διασφαλίζοντας ότι θα μπορείτε να τραβήξετε τις ιδανικές φωτογραφίες και ότι θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα παρθένα νερά των απομακρυσμένων παραλιών.

Η εκδρομή θα καταλήξει με επιτυχία σε ένα ελληνικό εστιατόριο, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα που αποτελείται από τα πιο φρέσκα θαλασσινά. Η φόρτιση των μπαταριών σας και η αναδρομή στις αναμνήσεις που έχετε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας.

Book tickets online

Book online to our partner’s website

Book Online