Πόρτο Βαλίτσα Παλιούρι Χαλκιδική
ΕλληνικάΕλληνικά

Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά ή Φώτα, παρέα με τον Αη Βασίλη

santa-claus

Η δυνατότητα να ζωντανέψουμε τα ονειρα της παιδικής μας ηλικίας υπαρχει .. οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζι μας γιατι οι γιορτές ειναι κοντα !
Εάν εγγραφούμε απο θεσσαλονικη 25 ατομα και πανω το αεροπλάνο θα μας παρει απο εδω !

 

Πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ (29/12) : ΑΘΗΝΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πετάξουμε για ROVANIEMI. Άφιξη και αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο πολυτελές πούλμαν για περιήγηση της πόλης. Βρισκόμαστε στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με την Αλάσκα και πιο ψηλά από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Οι θρύλοι που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1820 αναφέρουν την Βόρειο Πόλο ως το επίσημο σπίτι του Άγιου Βασίλη. Βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου και είναι ανάμεσα στους λόφους του Ounasvaara και Korkalovaara, στη συμβολή του ποταμού Kemijoki και τον παραπόταμό του τον Ounasjoki. Η πόλη και η γύρω περιοχή ενοποιήθηκαν σε μια ενιαία κοινότητα από την 1η Ιανουαρίου 2006. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο, δειπνο, διανυκτερευση.

2η ΜΕΡΑ (30/12) : ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ – XΩΡΙΟ ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗ – SANTA PARK – ΜΟΥΣΕΙΟ ARKTIKUM

Πρωινό Θα επισκεφθούμε τον Αρκτικό Κύκλο όπου βρίσκεται το σπίτι του Αη-Βασίλη τον οποίο θα συναντήσουμε προσωπικά και θα έχετε την δυνατότητα να φωτογραφηθείτε μαζί του. Από το ταχυδρομείο του στείλτε τις ευχητήριες κάρτες σας για τα Χριστούγεννα του 2017!!! Περιπλανηθείτε στο Arctic Circle Shopping Gallery. Εκεί θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αγοράσετε αναμνηστικά δώρα από τα όμορφα μαγαζιά της περιοχής. Η επίσκεψη στο SANTA PARK, την DISNEYLAND της Λαπωνίας θα σας μεταφέρει σ’ ένα παραμυθένιο κόσμο και θα νοιώσετε σαν παιδιά. Χτισμένο στο εσωτερικό μιας τεραστίας σπηλιάς, προσφέρει δυνατότητα ποικιλίας παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα παιδιά. Έπειτα θα επισκεφθούμε το μουσείο ARKTIKUM, όπου θα θαυμάσετε σε όλο το μεγαλείο της τη λαϊκή τέχνη και την εξέλιξη των Λαπώνων. Στο όμορφο αμφιθέατρο του μουσείου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ για το Βόρειο Σέλας και τον Ήλιο του Μεσονυχτίου. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο IGLOO RESTAURANT – SNOWLAND το οποίο κατασκευάζεται κάθε χρόνο σε απόσταση 3km έξω από το ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ. Θα θαυμάσουμε τον τρόπο κατασκευής από κομμάτια πάγου του εστιατορίου και των δωματίων, (για τους τολμηρούς που θέλουν να περάσουν την νύχτα τους μέσα στους πάγους), την DISCO από πάγο και το εστιατόριο με τα τραπέζια, καρέκλες, ποτήρια, όλα φτιαγμένα από πάγο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η MEΡA (31/12) PANOYA – ZΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ MURR MURR – FAZER – KUUSAMO

Πρωινό και αναχωρούμε για την ΡΑΝΟΥΑ, το πιο όμορφο ζωολογικό πάρκο της Φινλανδίας. Εδώ θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον πολικές αρκούδες, λευκούς αετούς, λύκους, τάρανδους, λευκές κουκουβάγιες, σκιουράκια κ.α. Είναι ο μοναδικός στον κόσμο ζωολογικός κήπος με ζώα από τον Αρκτικό κύκλο και το Βόρειο ημισφαίριο της γης. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πρατήριο με τα γνωστά γλυκίσματα, σοκολάτες και καραμέλες FAZER καθώς και το κάστρο Murr-Murr, ο πύργος του οποίου είναι το σπίτι των συνοδών του Αϊ-Βασίλη, Γιούσα και Νέσσε. Αναχώρηση γα το KUUSAMO. Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα βρεθούμε όλοι μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου και θα απολαυσουμε το Πρωτοχρονιατικο δείπνο, περιμένοντας τον επίσημο προσκεκλημένο της βραδιάς να έρθει, τον Αϊ Βασίλη. Ο ίδιος θα δώσει σε κάθε παιδί από ένα δώρο, κάνοντας το παραμύθι αληθινό. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

4η ΜΕΡΑ (01/01) : KUUSAMO – ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ (SNOWMOBILES) – ΨΑΡΕΜΑ

Αρχίστε την μέρα σας με το πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου. Σήμερα μας περιμένει μέσα στην πανέμορφη χιονισμένη φύση μια καινούργια εμπειρία. Ξεκινάμε για το ταξίδι μας στο απέραντο λευκό κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Ακολουθήστε μας με τα μηχανάκια του χιονιού σε ένα SAFARI στο πουθενά, πάνω από παγωμένες λίμνες, και ανάμεσα σε πυκνά έλατα. Φοράμε τις ειδικές στολές, τα κράνη, τα γάντια και ακολουθώντας τις οδηγίες των τοπικών αρχηγών θα συμμετάσχουμε σε ένα σαφάρι με snowmobiles πάνω από παγωμένες λίμνες και ποτάμια μέσα στο δάσος. Θα διδαχθούμε από τους Λάπωνες τον χειρισμό του SNOWMOBILE και αμέσως μετά θα οδηγήσουμε μόνοι μας εξερευνώντας την κατάλευκη Λαπωνική ύπαιθρο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα σταματήσουμε για ψάρεμα στο παγωμένο ποτάμι. Επιστροφη στο ξενοδοχειο και ελευθερος χρονος για σαουνα,μασαζ, χαλαρωση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ (02/01) : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ, ΣΚΥΛΙΑ HUSKIES ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΕΛΚΗΘΡΑ – RUKA

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την τοπική φάρμα με τους ταράνδους, όπου θα μάθουμε να οδηγάμε έλκηθρο που έλκουν οι ΤΑΡΑΝΔΟΙ και φυσικά να αποκτήσουμε το απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης (500m). Ακολουθεί η επίσκεψη μας στην φάρμα με τα πανέμορφα σκυλιά ΗUSKIES και η βόλτα με αυτά (750m). Αναχώρηση για το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βόρειας Φινλανδίας, την Ruka. Περιηγηθείτε στα μαγαζιά της περιοχής, απολάυστε τις πίστες ή απλά ενα καφέ ή ενα γέυμα, δίπλα στο τζάκι. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και έχετε χρόνο ελεύθερο στην διάθεση σας. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ (03/01) : KUUSAMO – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ροβανιεμι. Πτήση για Αθήνα.

 

 

Τιμές

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 
HTL SCANDIC ROVANIEMI

Δίκλινο/Τρίκλινο 1.799,00 €

Παιδικό 1.399,00 €

Μονόκλινο 2.099,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

1.099,00 €

 

HTL SANTA CLAUSS ROVANIEMI

Δίκλινο/τρίκλινο 1.899,00 €

Παιδικό 1.499,00 €

Μονόκλινο 2.199,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

1.099,00 €

 

Φώτα 
HTL SCANDIC, SOKOS

Δίκλινο/τρίκλινο 1.500,00 €

Παιδικό 1.300,00 €

Μονόκλινο 1.800,00 €

 

HTL SANTA CLAUSS

Δίκλινο/τρίκλινο 1.550,00 €

Παιδικό 1.350,00 €

Μονόκλινο 1.850,00 €

 

 
Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Δώρο οι φόροι αεροδρομίων
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • 2 διανυκτέρευσεις στο Ροβανιέμι σε ξενοδοχειο Α΄ κατηγορίας (Santa Clauss, Sokos, Scandic)
  • 3 διανυκτερεύσεις στο KUUSAMO, HTL SOKOS KUUSAMO 4* SUP (www.sokoshotels.fi)
  • Επίσκεψη Αϊ Βασίλη στο Πρωτοχρονιατικο Δείπνο και μοίρασμα δώρων στα παιδιά
  • Επίσκεψη στο χωριό του Αϊ-Βασίλη και στον ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ
  • Επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ARKTIKUM και είσοδος πληρωμένη
  • Eκδρομή στον ζωολογικό κήπο ΡΑΝΟΥΑ και είσοδος πληρωμένη
  • Επίσκεψη στην SNOWLAND (IGLOO – RESTAURANT) και είσοδος πληρωμένη
  • SAFARI με μηχανάκια του χιονιού (snowmobiles)
  • Επίσκεψη σε φάρμα ταράνδων, βόλτα με έλκηθρα και δίπλωμα οδήγησης
  • Επίσκεψη σε φάρμα huskies & βόλτα με έλκηθρα
  • Δώρο καινούργια ισοθερμική Φόρμα ( Σαλοπέτα )
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας Ασφάλεια Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης TOUR OPERATOR και Προσωπικού Ατυχήματος